Георги Илиев "скастри" ръководството на Левски и призова: Стига оправдания!


Георги Илиев "скастри" ръководството на Левски и призова: Стига оправдания!
Снимка: Ceco Dimov / LAP.bg

5602 0

Легендата на ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, даде обширно интервю пред колегите от "Тема Спорт", в което говори за края на сезона в Първа лига, акцентирайки върху провала на "червените" за шампионската титла, Левски и Лудогорец и бъдещето на Саша Илич.

Победата във "Вечното дерби"

"ЦСКА изигра доста силен двубой и тотално надигра Левски. Това не се е случвало отдавна и никой не го очакваше, особено след мачовете в предпоследния кръг. Защото младите момчета на Левски до 2:1 стояха много добре в Разград, но тогава от ръководството им подходиха несериозно. Смените, които направиха, бяха пагубни и обърнаха мача. В последните дербита бяхме свикнали Левски да надиграва ЦСКА, но сега се случи точно обратното. Ръководството и играчите на сините тотално предадоха феновете на отбора в тези последни две срещи. Отношението им бе несериозно, което говори, че нещо не е наред", сподели Илиев.

Изпуснатата възможност на ЦСКА

"Отдавна повтарям, че в последните две години наблюдаваме най-слабия Лудогорец. Изпуснахме златна възможност тази година, защото в Разград ще вземат мерки. Те не са от тези, които се оставят по течението. Просто трансферната им политика в тези две години не беше качествена. Но съм сигурен, че много бързо това ще се промени. Там няма изчакване. Решават си веднага нещата".

Бъдещето на Саша Илич

"За мен треньорът се представя добре. С този отбор, който има, той няма какво повече да направи. Това му е таванът на възможностите на този състав. Тези точки, взети през сезона, са оптималните. Саша Илич във важните мачове подходи по-сигурно с цел да не загуби. А това не е ЦСКА. ЦСКА винаги играе за победа и трябва да биеш големите съперници. За да си голям, за да станеш шампион, трябва да биеш в ключовите мачове. А ние сега за първи път в последните две години спечелихме срещу Левски, а над Лудогорец нямаме успех".

Амбициите на ЦСКА за титла през следващия сезон

"Имаме шанс, но не е голям. Защото Лудогорец ще вземе мерки. Вече 12 години ни доказват как се управлява и как се правят пари и отбор. Защото те изкарват и пари. Стига оправдания. Кой ни попречи да бием ЦСКА 1948 на "Българска армия", добави още Майкъла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Европейски колоси дебнат ЦСКА, ако стигне до плейоф за Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички