В ЦСКА вече са взели решение за бъдещето на Мено Кох и Маурисио Гарсес?


В ЦСКА вече са взели решение за бъдещето на Мено Кох и Маурисио Гарсес?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2708 0

Ръководството на ЦСКА е взело окончателно решение за двама от чужденците в състава на Саша Илич, които са с несигурен статут, съобщава "Мач Телеграф".

Става въпрос за Мено Кох и Маурисио Гарсес! Договорите и на двамата изтичат след края на сезон 2022/23, а според изданието тяхната съдба вече е ясна...

Ситуацията с Гарсес

25-годишният бразилец е в Борисовата градина под наем от Бруске, а в контракта му има клауза за пълно откупуване на правата срещу 650 000 евро. Шефовете на "армейците" са твърдо решени да задържат за постоянно крилото, но ще се опитат да се разберат с Бруске за двойно по-ниска цена, възползвайки се от тежката финансова криза в бразилския клуб. 

Ситуацията с Кох

28-годишният нидерландец е пред раздяла с ЦСКА! Твърди се, че той не е желан на стадион "Българска армия", а главната причина за това е високата му заплата, която не кореспондира със статута му на резерва. Споменава се, че "червените" са се опитали да го продадат през зимния трансферен прозорец, но до сделка така и не се е стигнало и по всяка вероятност раздялата ще бъде факт през лятото, когато Кох ще се е превърнал в 'свободен агент'.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 139 дни по-късно: Позабравено име се завръща в редиците на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички