Виден левскар посочи виновните за провалената сделка: Няма логика дълг към Божков да е проблем


Виден левскар посочи виновните за провалената сделка: Няма логика дълг към Божков да е проблем
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

16105 0

Един от най-видните фенове на Левски - председателят на сдружение "Левски на левскарите", Димитър Костадинов даде интервю пред Българската национална телевизия. В нея той заяви, че "отборът продължава да бъде заложник на дългове от предишни собственици".

Освен това Костадинов се усъмни и посочи, че не вижда логика в това "някакъв дълг към Васил Божков на 13 февруари да се окаже непреодолим". Ето какво сподели Костадинов:

"За втори пореден път сделка или преговори за придобиване на акциите на ПФК Левски, които и към момента са собственост на г-н Сираков, не са състоя. Отборът определено продължава да бъде заложник и зависим на дълговете, които са натрупани от предишните му собственици.

Не виждам логика някакъв дълг към г-н Божков на 13 февруари да се е оказа непреодолим" - заяви пред БНТ председателят на сдружението.

Освен това Димитър Костадинов подчерта, че не е против Наско Сираков, а против този модел на управление на клуба.

"Ние вярваме, че той е наш съмишленик и учредител на нашата организация и той трябва да вземе решение как да постъпи" - допълни още председателят на "Левски на левскарите".

Малко преди интервюто на Костадинов пък "сините" показаха на официалния си сайт колосалната сума, която Левски е получил от феновете си - 9 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички