"Син" глас: Никой не желае и е безпредметно да се стига до фалит на Левски


"Син" глас: Никой не желае и е безпредметно да се стига до фалит на Левски
Снимка: Levski.bg

3582 0

Председателят на Тръст "Синя България" - Момчил Лазаров, изрази мнение, че привържениците на Левски заслужават да знаят каква е истинската ситуация на "Герена", за да са наясно какво и защо се случва и къде точно отиват техните пари.

"Този отбор може да бъде спасен"

"Феновете на Левски заслужават да знаят каква е реалната ситуация в клуба, за да са наясно какво се случва, защо се случва и къде отиват наистина техните пари. И това е част от нещата, които говорим вече доста време. Никой не желае и е безпредметно да се стига до фалит на Левски, след като този отбор може да бъде спасен с усилия, съответна инвестиция и много работа", категоричен бе Лазаров пред "(О)позиция" и допълни: 

"Това е напълно постижимо и не бива да се пропуска тази възможност".

*Припомняме, че Тръст "Синя България" притежава дял от 10% в клуба, който скоро ще бъде прехвърлен на сдружението "Левски на Левскарите".

"Левски има капацитет да се измъкне от тази тежка финансова ситуация"

Момчил Лазаров изрази съмнения и как някой може да е изненадан от наличието на дългове на "сините", визирайки отказа на "Юнайтед Груп" да се сдобие със собствеността: "Когато се заговори за тази сделка, стана ясно, че в клуба е направен задълбочен одит. Не зная как някой от участниците може да е изненадан от наличието на някакви задължения. Левски има капацитет да се измъкне от тази тежка финансова ситуация. Привържениците няма да изоставят своя любим клуб, но е много важно да има отчетност", призова още веднъж той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Виден левскар посочи виновните за провалената сделка: Няма логика дълг към Божков да е проблем!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички