Трансферна бомба на "Армията" - ЦСКА взима бразилец до часове


Трансферна бомба на "Армията" - ЦСКА взима бразилец до часове
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3834 0

Летният трансферен прозорец затвори преди повече от 10 дни, но ЦСКА продължава с подсилването на своята селекция в опит да спре доминацията на Лудогорец в Първа лига. Очаква се до края на деня "червените" да представят още едно ново попълнение, за което излезе информация чак днес.

Информацията, публикувана първо от БТА, сочи, че ръководството на тима ще подпише с бразилски плеймейкър, чието име все още не се знае. Оказва се, че футболистът е в България от няколко дни и дори е изгледал победата на отбора с 3:1 над Черно море през уикенда.

"Червените", които отново поведоха в шампионат след грешката на Левски, няма да приключат със селекцията. Отборът търси допълнително подсилване за защитната си линия. Що се отнася до привличането на бразилския полузащитник, ЦСКА се надява той да се впише в отбора веднага и да помогне за дълбочината в състава след поредната контузия на една от звездите в тима.

През това лято на „Българска армия” пристигнаха Мауридес, Данте Стипица, Стивън Перейра, Борис Секулич, Жанио Бикел, Жоржиньо, Али Соу и Евандро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички