Тежки наказания дебнат ЦСКА и Локо Пд


Тежки наказания дебнат ЦСКА и Локо Пд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2913 0

След бруталните сцени между фенове на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) на "Лаута", то и наказанията за двата тима едва ли ще са леки. Срещата бе прекратена за около 20-ина минути, докато делегатът реши дали ще е безопасно да се продължи двубоят. 

Според член 37 от Дисциплинарния правилник на БФС, лишаването от домакинство може да бъде за 1 или 2 срещи, в зависимост от това дали се тълкува като нализане на пистата или на терена. Все още няма обаче няма яснота дали нахлуването ще бъде разглеждано като такова на пистата или на терена. Защото по време на боя имаше хора и на самия терен.

Възможно е и двата тима да отнесат минимум по една среща, тъй като това действие на феновете, което бе провокирано от агитката на домакините. Нахлуването на привържениците „с последствия“ това определя и глоба от 10 000 лева.

При положение, че делегатът е видял удари срещу длъжностни лица - полицаи, то наказанието може да се увеличи до 4 срещи. Това означава, че и двубоят срещу Лудогорец за Купата може да не се играе на "Армията". До края на тази календарна година, "червените" имат само едно домакинство в първенството срещу Берое на 10 декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички