Кралев за скандалите на "Лаута": Призовавам БФС да бъде безкомпромисен в наказанията


Кралев за скандалите на "Лаута": Призовавам БФС да бъде безкомпромисен в наказанията
Снимка: БГНЕС

1248 0

Спортният министър Красен Кралев коментира и баталните сцени на „Лаута“, където привържениците на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София се сбиха на терена и прекъснаха мача от Първа лига за около 20-ина минути.

„Неприятен случай. В 21-и век да сме свидетели на подобни сцени е малко тъжно. Бих искал да помоля да не се показват толкова много тези кадри на насилие. В един момент тези хора се мислят за герои. Заради такива индивиди родителите не могат да водят децата си на стадиона“, заяви Кралев пред БНТ.„Трябва сериозно да се заемем с този проблем, защото не може. Англия имаше сериозен проблем, а сега нямат огради на стадионите. Никой няма такива сериозни заградителни съоръжения. Задачата е да отидеш със семейството си, с децата си и да погледате спорт, да се позабавлявате“, добави той.

Кралев призова Българският футболен съюз да бъде безкомпромисен в наказанията, които ще наложи. „Ще говоря с министъра на вътрешните работи да видим какви мерки можем да измислим. Тук ми се струва, че полицията и съдебната система трябва да бъдат безкомпромисни. Няма значение кой е започнал първи. И двете агитки са виновни в случая. Призовавам БФС да бъде безкомпромисен в наказанията. Който е виновен, нека си понесе санкциите“, каза още министърът на младежта и спорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички