Стоичков: ЦСКА винаги ще го има, треньор в България - никога повече!


Стоичков: ЦСКА винаги ще го има, треньор в България - никога повече!
Снимка: БГНЕС

3749 0

Легендата на ЦСКА и на българския футбол Христо Стоичков направи емоционално изказване за любимия тим в България в предаването на "Нова тв" "Субъди се". Камата е в София, за да участва в празненствата на "червените" по случай 70-годишнината на клуба.

"ЦСКА е ЦСКА. Думата "ЦСКА" никой не може да я вземе. Ние сме били ЦСКА, Септемврийско знаме, Червено знаме... ЦСКА винаги е било и винаги ще бъде. Няма шанс да смачкаш тая маса от половин България. Опитват се през годините да ни смачкат, но нямат шанс. Тая маса има червена кръв...", коментира настоящият спортен журналист.

Той бе категоричен, че няма да бъде отново треньор в България. "Като треньор в България няма да се върна, на Запад - може би", призна Стоичков. Той говори и за отношенията си с бившите си съотборници в националния тим, с които станаха четвърти на Световното първенство през 1994 година в САЩ.

"Моето отношение към съотборниците ми от 94-та не се е променило. Имахме някакви противоречия с президента на БФС и дотам, но моето отношение няма да го променя. Написахме историята на българския футбол в Америка", сподели легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички