От ЦСКА обявиха кой ще плати за хеликоптерите


От ЦСКА обявиха кой ще плати за хеликоптерите
Снимка: БГНЕС

2821 0

ЦСКА ще плати всички разходи за двата военни хеликоптера, които ще се включат в тържествата по случай 70-ата годишнина на клуба. Това разкри изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков. 

"За мен това е поредната закачка. Искам да успокоя всички загрижени, че ЦСКА се е договорил с Министерство на отбраната и поема всички разходи, свързани с нашия празник. Мисля, че е най-логично и обяснимо е да има подобна съвместна изява, тъй като ЦСКА в самото си създаване е свързан с Българската армия", коментира Марков пред bTV.

Легендарният халф обяви като „абсурдни” твърденията, че частен клуб се ползва с ресурсите на армията. „Ние сме обществена организация. ЦСКА и Левски са феномени в нашата страна, чиято дейност е свързана с интереса и живота на милиони фенове. ЦСКА символизира българския спорт. Това е най-успешният и разпознаваем клуб в Европа и света. Не бива да изпадаме в оправдателен режим.”

Марков обаче призна, че все още не знае колко пари ще трябва да бъдат платени за използването на хеликоптерите. „Не съм направил калкулацията, но тази вечер ще имам и тази информация.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички