Шест варианта за нов треньор на ЦСКА, един е фаворитът


Шест варианта за нов треньор на ЦСКА, един е фаворитът
Снимка: БГНЕС

4477 0

Христо Янев изненадващо подаде оставка като старши-треньор на ЦСКА след едва втората си "издънка" начело на "червените" в елита - равенството 1:1 с Пирин в Благоевград.

Според слуховете на "Армията", а и анонимни източници на Sportlive.bg, Янев не напуска, защото го е страх, защото "му седят на главата отгоре и не му дават да прави каквото иска" - с една дума, Стойчо Стоилов му се меси в избора на стартов състав.

ПЕНЕВ ЛИ ЩЕ ЗАМЕНИ ЯНЕВ?

Дори това да не е истинската причина (а тя е), факт е, че Янев подаде оставка и ЦСКА трябва да си търси нов треньор. Вариантите са цели шест, въпреки че някои от изброените по-долу няма да бъдат обсъждани сериозно от ръководството на "армейците".

Ето ги и тях:

1. Любослав Пенев

2. Димитър Пенев

3. Христо Стоичков

4. Пламен Марков

5. Стойчо Младенов

6. Mиодраг Йешич

Други родни медии спекулират с имената на Красимир Балъков, но това е само защото последната му работа беше в Литекс на Гриша Ганчев. Реално, единствено Димитър Пенев изглежда постижим вариант за ръководството на ЦСКА, освен ако Ганчев не реши да доведе наставник от чужбина, както често е правил в Ловеч.

Колкото и трудно да се изчислява общественото мнение на феновете, обективно в социалните мрежи мненията са разделени между два избора: Любо Пенев и Стойчо Младенов, но последният си има договор с казахстанския Атърау и поне до края на 2016 година няма да е на разположение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички