Официално: Христо Янев си подаде оставката


Официално: Христо Янев си подаде оставката

3073 0

Наставникът на ЦСКА Христо Янев официално си подаде оставката. Това се случи на извънредна пресконференция преди броени минути, но все още не е ясно дали ръководството на „червените” ще приеме подадената оставка.

„Вчера след мача коментирах с ваши колеги и казах, че никога не съм бягал от отговорност, а винаги съм заставал с високо вдигната глава пред момчетата.

Моят начин да поема отговорност е като подам оставка. За мен е разочароващо хората да си тръгват от стадиона, без да изпитват радост и щастие. Искам ЦСКА да върви напред, искам отборът да побеждава и мисля само за най-доброто за ЦСКА”, посочи Янев, а после бе запитан каква е причината за неговото решение.

Това, че не виждам духът в отбора, който върна хората по трибуните миналата година. Никога не съм поставял Янев над интересите на ЦСКА, за мен ЦСКА е институция.

Феновете ни са фантастични. Оказват невероятна подкрепа на отбора, но виждам болка и тъга в очите им след мача, в който не успяхме да победим. ", разчорован е Ицо Янев.

"Ако искаме нещо да се промени, трябва да съм част от това начало. Духът, който демонстрирахме в тези две гостувания, не е отборът, който аз искам да виждам.”

"Натиск в ЦСКА има отвсякъде. Но всеки, който е тук, трябва да е способен да се бори с напрежението", каза треньорът.

"Да, оставката ми е окончателна, щом съм застанал тук пред вас. Варианти винаги има, но за момента мисля, че това е правилното", убеден е Янев.

Попитан Дали шефовете на "червените" ще приемат оставката му Янвв отгоеори:

"Това е в сферата на възможностите, ще изчакаме и ще видим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички