ЦСКА готви двоен трансферен удар


ЦСКА готви двоен трансферен удар

4015 0

Отборът на ЦСКА подготвя  двоен трансферен удар, след като  се е договорил с нови две сериозни имена да се присъединят към клуба  от началото на септември. Принципното си съгласие да играят с червения екип в елитната ни дивизия са дали нападателят Илиян Мицански и халфът Емил Гъргоров, съобщава “24 часа”.

Ударът обаче ще бъде финализиран, ако до края на август те не подпишат с чуждестранни клубове. 30-годишният Мицански, който за последно игра в Южна Корея, изчаква за евентуално завръщане в Германия.

Не се ли стигне до трансфер там, е обещал да играе на “Армията”. В такъв случай това ще е първият му български клуб след излизането му зад граница през 2004 г.

35-годишният Гъргоров, който за последно игра в “Локо” (Пд), пък е пред своето пето завръщане на “Българска армия”.

Подготвяният удар може да стане дори троен, тъй като е възможно още един футболист, носил екипа на националния отбор на България, да заиграе в ЦСКА. Р

аботено е и по връщане на 29-годишния Иван Бандаловски, който през лятото се раздели с “Партизан”. Условието при него е същото.

Съвсем скоро обаче се очаква сигурно ново попълнение и от чужбина. Директорът Стойчо Стоилов е в Бразилия, където завършва трансфер за класен играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички