Пенев: Апелирам съдиите да си вършат работата професионално


Пенев: Апелирам съдиите да си вършат работата професионално
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1029 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев коментира предстоящия мач на "червените" като гост на Етър във Велико Търново. Двата тима се изправят един срещу друг в съботния ден от 17:30 часа на стадион "Ивайло".

"Лясков тренира, Жеферсон ще се включи по-късно към тренировките. Добре познавам съперника, това, че загубихме в контрола не означава нищо, вече съм един месец начело на тима. Работя много добре с всичките, като има диалог, работим много добре", заяви той.

"Опознах футболистите, това е задължителен процес с тренировките, те също се запознаха с изискванията, които имам към тях, работим много добре, това си е цяла методика. Мачът с Левски вече е история, направил съм си заключенията, направихме добър мач, играхме 50 минути с човек по-малко, Левски не създаде чиста ситуация, относно съдиите ги коментирахме, ще припомня, не може 4-ия съдия да ти решава, коментираме ситуацията за червения картон, това е само припомняме. Апелирам съдиите да си вършат работата професионално, те трябва да бъдат безпристрастни, аз гледам отборът да израства, аз да израствам като треньор", продължи Пенев.

"Искаме да победим и да продължим да бъдем горе, така ще бъде. Ако един футболист може да играе централен защитник, ляв бек, десен бек, или дясно крило, ляво крило, това са вътрешни ротации, това не ме притеснява, някой път когато има контузени футболисти съм длъжен да направя промяната", заяви още Любо Пенев.

Как коментира възможността Димитър Бербатов да се присъедини към ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички