Любослав Пенев: Темата с Бербатов е приключена


Любослав Пенев: Темата с Бербатов е приключена
Снимка: БГНЕС

1541 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди идния мач срещу Етър във Велико Търново. Срещата е в събота от 17:30 часа на стадион "Ивайло". Пенев отново бе попитан относно възможността Димитър Бербатов да се завърне в "Армията", но не бе особено словоохотлив.

"Ако трябва да си говорим, по-добре… Бербатов? Според мен тази тема е приключена също, коментирахме го 2-3 пъти. Лично аз не знам нищо", заяви треньорът на "червените".

"Отборът се намира в добро състояние и настроение, каквото трябва го направихме през седмицата, отиваме с голямо желание да изиграем мача. Бодуров пътува за Велико Търново, има прегледи, може да има промяна, но това ще е след малко", коментира още Пенев.

"Имам мач с Етър утре, отиваме и сме подготвени, ще наблюдаваме и другите мачове и днес, и утре. Интересува ни нашия отбор. Как ще играем ще видим утре, не мога да разкрия детайли, анализираме, силни и слаби страни, подготовката е съобразена спрямо съперника през седмицата. Готвили сме се за Етър тази седмица. Работим в насока да не допускаме голове, въпросът е да сведем грешките до минимум, както във фаза атака, така и във фаза защита. В последните два домакински мача допускаме голове в последните минути, може би има и някакво отпускане в края", добави треньорът на ЦСКА.

А междувременно бе разкрита интересна информация как Бойко Борисов, чрез бюджета на София, налял милиони в касата на бившите босове на ЦСКА - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички