Нападател на ЦСКА вярва, че ще спечелят всички мачове до края на сезона


Нападател на ЦСКА вярва, че ще спечелят всички мачове до края на сезона
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1482 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу бе награден за Играч №1 на месец март. Националът на Гамбия вкара 6 гола в 4 мача и е един от основните "виновници" тимът на Любослав Пенев да се доближи на само 2 точки от шампионата Лудогорец. Соу е получава 11 гласа от спортните редакции на българските медии, а негови подгласници са Димитър Илиев /Локо Пд/ с 4 гласа и Даниел Младенов /Етър/ с 3.

"Много съм щастлив от наградата. Нямаше да успея без помощта на моите съотборници, разбира се. В ЦСКА се опитваме да спечелим всеки възможен мач, не само дербитата срещу Лудогорец и Левски. Всички мачове са важни и нашата цел остава същата. Гледам да давам всичко от себе си във всяка тренировка и във всеки мач.  Победата срещу Лудогорец е особено важна, защото това отваря пътя ни за Купата на България. Играем да печелим във всеки един мач“, добави той.

Ние сме готови за мача срещу Берое. Очакванията ми са да спечелим“, допълни голмайсторът на ЦСКА. Треньорът не дава отделни съвети на всеки един, а се опитва максимално да ни подготви за следващия съперник. Той иска от нас да придобием манталитет на победители. Отклоних поканата да играя за националния отбор, защото имах нужда да се концентрирам повече върху мачовете за ЦСКА", заяви Али Соу след получаване на наградата.

По-рано излезе информация, че капитанът на отбора вече води преговори за нов договор - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички