Занев: ЦСКА ме искаше, но преди 9 месеца, сега...


Занев: ЦСКА ме искаше, но преди 9 месеца, сега...

1844 0

Националът Петър Занев отрече да има договорка с ЦСКА. Защитникът, който в момента е без отбор, след като разтрогна с руския Енисей, не даде и конкретен отговор дали би приел оферта от "червените". Но същевременно призна, че преди да отиде в Енисей е бил желан на "Българска армия".

"Още не съм говорил с никой, все пак преди четири дни се прибрах от Русия. Рано е още да говорим за бъдещето ми. А и до края на сезона нямам право да играя никъде. Затова и избрах да се прибера в Благоевград и да потренирам с Пирин. Просто да поддържам форма. Не мога да коментирам дали бих играл в ЦСКА, защото някой първо трябва да ме поиска. Тогава сядаме и говорим. Живи и здрави, през лятото, който ме иска, знае ми телефона. Да, интересуваха се хората от ЦСКА, но миналото лято си е било за миналото лято. Това бе преди 8-9 месеца. Докато не се договориш, няма нищо конкретно. Има време, докато стане ясно къде ще продължа кариерата си", коментира Занев пред "Тема Спорт".

"Здравословно съм окей, във форма съм. Но няма да позволя на никой, който и да е, да ми хвърля кал", добави бранителят, който получи отвратителни обвинения от треньора на руския клуб. Припомнете си какви в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички