Лошият навик на ЦСКА да пада "по график"


Лошият навик на ЦСКА да пада "по график"

1503 0

Половин денонощие игра без вкаран гол. Това е печалната равносметка от последните осем шампионатни срещи на софийския гранд ЦСКА срещу създадения преди 4 години Лудогорец. А ако изключим едно равенство на "Армията" (0:0), когато треньор бе Милен Радуканов, останалите седем двубоя от серията бяха загубени по категоричен начин от "червените" и техния наставник Стойчо Младенов.

В събота вечер се видя, че "зеленият" комплекс на специалиста и неговите футболисти вече е толкова голям, че те са безсилни дори срещу резервите на разградчани. А разликата в класите е такава, че няма изгледи Лудогорец да пусне гол от този съперник и в следващите 12 часа.

Това е истината - ЦСКА вече си пада по навик от "орлите", гостуванията в Разград се превръщат в нещо като екскурзия. И в очите на спортния щаб поражението е толкова нормално и логично, че дори няма кой да му се ядоса. Предварително бе известно и оправданието, което чухме от устата на Младенов - "градим нов отбор, за два месеца няма как да стане".

Да, с 14 привлечени през лятото състезатели наистина е трудно. Но времето продължава да си върви, а обещаваният прогрес в играта е невидим. И този сезон явно ЦСКА ще опитва да преборва и лъже противниците, но не и да ги побеждава. Загуби "по график" като тази от Лудогорец няма как да ни убедят, че Младенов и отборът му наистина имат високи амбиции.

Вярно, планът засега работи срещу вечния съперник Левски, който изглежда като никога готов да загуби от всекиго. Но успехите над разнебитените "сини" вече не топлят сърцата на феновете. А скоро и оправданията няма да важат пред тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички