Стойчо праща на пейката "пешеходеца" Маркиньос


Стойчо праща на пейката "пешеходеца" Маркиньос

1215 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е бесен от безобразното представяне на бразилеца Маркиньос от началото на сезона, пише "7 дни спорт". Той дори си е позволил да го нарича пешеходец пред хора на пейката, което е достигнало и до ушите на бившия български национал. Това обаче изглежда не притеснява много играча, който след един от последните мачове на тима си позволи да нападне схемата на игра на отбора.

За да слезе Маркиньос на земята, Стойчо смята да го остави за известно време на скамейката. Нищо чудно това да се случи още следващия кръг, когато ЦСКА посреща Марек.

Както е известно, по време на предсезонните контроли Младенов пробва на два пъти Тони Силва да играе зад нападателя. Така че дори Маркиньос да остане резерва, ЦСКА има нелош вариант за неговата позиция.

За разлика от бразилеца друг един чужденец е напълнил душата на треньора. Става дума за Тончи Кукоч, който оттук нататък става несменяем бек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички