Фен клуб "Сектор Г" се жалва от "полицейско безумие"


Фен клуб "Сектор Г" се жалва от "полицейско безумие"

1146 0

Феновете на ЦСКА за пореден път са останали недоволни от органите на реда по време на срещата с Лудогорец в Разград. Те се оплакаха от работата на полицията по време на дербито с пост на страницата си във Фейсбук.

Повод за това им даде арестът на фен на ЦСКА, който бил обвинен неправемерно в "провокиране на гостуващата агитка".

Ето какво написаха от фен клуба:

"Разградската полиция показа за пореден път абсурдното поведение на униформените, които се "грижат" за реда по родните ни стадиони.

Онзи ден, на мача в Разград, наш привърженик решил да гледа двубоя с Лудогорец от сектор "А" на стадиона. В един момент от срещата, негови приятели от клетката за гости го познали и започнали да го бъзикат, звънели му по телефона и т.н. В отговор, момчето започнало да им размахва ръце и да им показва разни знаци, които също били на шега. Минути по-късно, "дръзките" ченгета наобиколили привърженика, повалили го на земята и му сложили белезници! Причината... провокация към гостуващата агитка! Няма значение, че момчето показало личната си карта, където пише, че е от София и още по-малко, че бил с тениска на ЦСКА!

Поредното безумие на ушев завърши с 24 часов арест за нашето момче, въпреки че в районното отишли и негови приятели, за да свидетелстват, че го познават.

Преди мача пък, ни бе забранено да вкараме мегафон и телескопи, с които да веем нашите знамена. Според шефа на полицията в Разград, било забранено и на двете агитки, въпреки че от другата страна имаше и мегафон и знамена и всичко. На въпрос, защо има такава забрана, униформените заявиха, че имали нареждане от УЕФА !?!?! Фарс..."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички