Каранга с големи обещания към феновете на ЦСКА


Каранга с големи обещания към феновете на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1530 0

Наладателят на ЦСКА Фернандо Каранга разкр, че е измислил нов начин да празнува головете си и е жаден за още попадения. Бразилецът иска през пролетния полусезон да отбележи повече, отколкото вкара през есента и да радва феновете на тима.

Той сподели, че работи здраво, за да навакса пропуснатите първи дни от подготовката и смята, че успява да го постигне. "Не във всеки мач мога да вкарам по три гола, но ще продължавам да работя, за да зарадвам нашите фенове и моя отбор. Имам и нови забавления, когато вкарам гол и вие ще видите. Когато видя нашите фенове, сърцето ми бие по-бързо и искам да ги радвам всеки път, когато съм на терена", сподели Каранга пред клубния сайт.

Каранга допълни, че е положителен фактът, че ЦСКА е срещнал сериозни противници в контролите и заяви, че футболистите са се доближи до играта, която треньорът иска да вижда, но работата продължава и се надява добрите резултати от есенния полусезон да продължат и през пролетта.

Бразилецът коментира и едно от новите попълнения - Жеферсон. "Той е момче с голямо сърце и много добър футболист, но е необходимо още време за адаптация, за да разгърне пълния си потелциал".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички