Ел Маестро: Усещам подкрепата на ръководството от първия ден


Ел Маестро: Усещам подкрепата на ръководството от първия ден
Снимка: БГНЕС

2238 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха с 3:0 над Витоша Бистрица. Той дойде с голове в последните 15 минути, но специалистът е бил сигурен в победата.

"Доволен от концентрацията и професионалното представяне, защото трябваше да спечелим и го сторихме. Резултатът също е справедлив. Всеки мач е труден. Сега имаме прекъсване за националните отбори. Това е предимство за нас, защото ще свършим сериозна работа през следващата седмица", заяви сърбинът.

"Трябваше да се справим със сериозен опонент, който бе добре подреден. Витоша дойде тук да се защитава. Аз бях уверен, че моите футболисти ще вкарат гол. Винаги е по-спокоен мачът, когато вкараш гол рано и обратното. Витоша опита да играе малко по-дълбоко, по-компактно, заложиха повече на дефанзивния футбол, не знам, дали беше по-трудно.Първият гол промени всичко и това, че се случи в 80-ата минута не е толкова лошо. Бяхме максимално концентрирани", допълни още той.

Относно изказването от днес на собственикът на тима Гриша Ганчев, който заяви, че не се обсъжда смяна на треньора: "От първия ден усещам подкрепата на ръководството, усещам, че ме подкрепят и в личните разговори, така че се радвам", допълни треньорът.

Авторът на второто попадение Кирил Десподов също говори след двубоя - ето какво заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички