Ганчев отрече за Стойчо, но потвърди, че Ел Маестро няма да изпълни договора си


Ганчев отрече за Стойчо, но потвърди, че Ел Маестро няма да изпълни договора си
Снимка: БГНЕС

2460 0

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев опроверга лично новината на "Меридиан мач", че клубът възнамерява да смени треньора Нестор Ел Маестро с бившия наставнук на тима Стойчо Младенов. Той заяви, че ЦСКА не е магазин за плод и зеленчук, за да се правят рокади всяка седмица.

В същото време обаче Ганчев потвърди, че сръбският треньор с английски паспорт няма да изпълни договора си докрай. Той подписа контракт за 2 години това лято, но босът на "червените" посочи, че клубът "си има треньор до лятото". Това означава, че на "Армията" обмислят да назначат нов наставник, но след края на сезона.

БОСЪТ НА ЦСКА: БИХ ПОКАНИЛ СИРАКОВ В КЛУБА, СПАС РУСЕВ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА

"ЦСКА си има треньор до лятото. Не сте чули? Аз го казах преди дни в едно предаване. Това не е магазин за плодове и зеленчуци. Не може всяка седмица да се занимаваме с рокади", обясни Ганчев пред "Топспорт".

Към момента "червените" са на трето място в класирането като изостават с 2 точки от втория Левски и на 3 от лидера Лудогорец. Отборът продължава и в турнира за Купата на България - през пролетта ще мери сили с Лудогорец в четвъртфиналите.

Междувременно бяха анонсирани промени в ръководството на ЦСКА, които засега не са потвърдени. Вижте какви са те тук и тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички