Бодуров: ЦСКА няма да е шампион, въпрос на време е да се върна в Пирин


Бодуров: ЦСКА няма да е шампион, въпрос на време е да се върна в Пирин
Снимка: принтскрийн

6458 0

Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров коментира предстоящата си раздяла с клуба, както и вижданията си за сезона на "червените". Той също призна, че е въпрос на време да се завърне в Пирин Благоевград, където направи първите си футболни стъпки.

"Съжалявам, това не е най-добрият начин, по който да си тръгнеш от даден отбор. Има го във футбола, случват се такива неща. Не са приятни и не са нормални, но в нашия регион става така. Не искам да коментирам дали ръководството е прекалило с отношението си към мен. Хората да преценят. Надявам се да си стиснем ръцете и да вървим по пътя си" - започна Бодуров пред медиите в Благоевград, цитиран от "Тема спорт".

Относно сезона за "армейците", защитникът заяви: "Според мен и този сезон ЦСКА няма да е шампион. Само за купата, ако се бори... На четвъртфинал с Ботев (Враца) няма да имат проблем. На полуфинала ще са два тежки мача, както и финала. Надявам се да имат късмет".

"Въпрос на време е да се върна в Пирин. Дали сега, дали след две-три години. Аз от малък съм от Пирин, определено се виждам част от отбора" - призна част от бъдещите планове за своята кариера 33-годишният централен бранител.

Междувременно, друг "червен" защитник, който обаче бе под наем през есенния дял, заяви, че не иска да се маха от "Българска армия" поне до лятото. Вижте за кого става въпрос, както и цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички