Чорбаджийски няма да мърда от ЦСКА до лятото, обясни защо


Чорбаджийски няма да мърда от ЦСКА до лятото, обясни защо
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3790 0

Защитникът Божидар Чорбаджийски призна, че няма как през зимния прозорец да премине в друг клуб. Националът посочи, че ще остане в ЦСКА и се надява да играе, тъй като нямал право да играе в трети клуб през тази година. Чорбаджийски изкара първия полусезон под наем в Стяуа, но не успя да убеди румънския гранд да го задържи.

"Не можах явно да се докажа в очите на управниците на Стяуа. Така че, се връщам вкъщи, където винаги съм твърдял, че е моят дом и съм готов да помогна, ако ми се гласува доверие. Да, аз съм футболист на ЦСКА. Нямам официални разговори с никой от клуба. Надявам се след празниците да седнем и да разговаряме за моето бъдеще. Не е вярно, че не искам да съм част от ЦСКА. Никой не се е свързвал с мен и да ме пита дали искам да се върна. Аз съм тук", коментира днес играчът, след като участва в благотворителен турнир.

"Има ли оферти към мен? Нямам право да се състезавам за трети футболен отбор през тази година. Най-вероятно щях да продължа да играя зад граница, но това спира много неща. Ще видим. Най-вероятно до лятото ще остана тук. Отборът започна да набира сила. Разбира се, че можем да настигнем Лудогорец. Казвал съм, че във футбола може да се случи абсолютно всичко. За отбор като ЦСКА това е абсолютно постижима цел", категоричен е бранителят. А каква, според медии в Румъния, е причината Стяуа да отпрати българина вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички