Капитанът на ЦСКА обяви какъв е бил проблемът при Люпко Петрович


Капитанът на ЦСКА обяви какъв е бил проблемът при Люпко Петрович
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2562 0

Капитанът на ЦСКА - Петър Занев смята, че Милош Крушчич е точният човек за треньор на тима. Защитникът заяви, че "червентите"могат да се върна в битката за титлата, а с бившия им наставник Люпко Петрович не се е получило, защото специалистът не вярвал на играчите.

"Резултатите, които постигна Милош, сами по себе си говорят, че той има бъдеще в треньорската професия. Факт е, че под негово ръководство ЦСКА заигра много по-добре. Сплоти отбора и колектива – повярва, опитва се да налага съвременен стил на игра, но за всичко това му трябва време. Дали ще го получи… аз лично само от медиите чувам, че ще бъде сменян. Доколкото съм наясно, той остава“, каза Занев в интервю пред Канал 3, а после бе запитан дали Люпко Петрович се бърка в работата на своя наследник.

"Не. Милош сам взима решенията, работи по друг начин и има различни изисквания за тренировъчния процес. Според мен тези първи шест месеца не бяха добри за нашия отбор. Има няколко причини. Първата бе лошият старт, защото той повлия на всички в отбора. Освен това и многото нови футболисти – имахме малко време да се сработим. Смея да твърдя обаче, че ако надградим през зимната подготовка и изчистим слабостите, които допуснахме, можем да се върнем в борбата за титлата.“ А каква ще е съдбата на бившия капитан на ЦСКА Божидар Чорбаждийски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички