Али Соу се чувства по-добре при Любослав Пенев, обясни и защо


Али Соу се чувства по-добре при Любослав Пенев, обясни и защо
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1209 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу бе избран за Играч на 24-ия кръг на Първа лига, след като вкара хеттррик в мрежата на Септември при победата с 5:1. Той разкри, че се чувства доста по-добре при Любослав Пенев и се наслаждава на играта си.

"Вярно е, че и миналия сезон през втория дял на шампионата се представих на по-високо ниво. Ще се постарая да направя същото и сега. Опитвам се всеки ден да надграждам и да бележа повече голове. Всеки път се старая да съм по-добър от предходния. Вярвам, че ми предстоят хубави моменти. Мисля, че първенството е трудно, но ми харесва. Подкрепяме се с моите колеги. Имахме трудни моменти. Но мисля, че ще става по-лесно, защото все повече се напасваме с моите съотборници", сподели той при получаването на наградата. 

"Не мисля, че трансферът на Мауридес е оказал ефект върху мен. Като цяло аз съм щастлив, че играч на ЦСКА направи такъв трансфер и сега за мен е време да изляза на преден план. Моята единствена цел е да израствам и да се доказвам, без значение дали Мауриде е в тима или не, или става дума за някой друг играч. Искам да помагам на отбора ми да върви нагоре“.

"Предстои ни важен мач с Етър, всички мачове са важни. Ние отиваме за трите точки и трябва да ги спечелим“. Нестор Ел Маестро и Любо Пенев са много различни. Ел Маестро е чудесен треньор. Любо Пенев показва повече на практика онова, което иска да правим на терена в мачовете. Пенев иска да ни покаже много неща и ни учи. Очакват се резултатите. Сега се чувствам по-комфортно, защото играя по-редовно“, допълни нападателят.

"Харесвам да играя с Джеси. Разбираме се много добре и се чувствам комфортно. Всеки треньор има план и идея как да изглежда отбора му. Любо Пенев иска да играем повече с топката и налага този стил и в тренировките. Ние с Джеси правим всичко, за да може да помогнем на отбора. Щастливи сме, че си партнираме и може да станем новата най-добра двойка в нападението на ЦСКА".

Междувременно стана ясно, че ръководството на ЦСКА е "ударил на камък" в преговорите с половин дузина чужденци (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички