ЦСКА ударил на камък в преговорите с половин дузина чужденци


ЦСКА ударил на камък в преговорите с половин дузина чужденци
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2263 0

ЦСКА проведе една от най-скромните зимни селекции в историята си въобще. Клубът така и не привлече играч преди старта на официалните мачове. Първият и на практика единствен нов пристигна в последния ден на трансферния прозорец - бранителят Нуно Томаш от Беленензес.

Освен това ЦСКА си върна след преотстъпване в Литекс и десния бек Иван Турицов. Оттук насетне "червените" могат да вземат само свободни агенти. Те още чакат отговор от Димитър Бербатов, който е бил поканен да се завърне на терена преди две седмици. Едва ли обаче той ще заиграе в ЦСКА.

Според "Тема Спорт" през офисите на клуба в София са преминали над половин дузина чужденци, най-вече през последните 2-3 седмици, след назначението на Любослав Пенев. Всички преговори обаче са ударили на камък, а някои от играчите остават опции за лятната селекция. Основната част от състезателите са били португалци. Някои от тях дори са били запознати с клубната база.

"Червените" са се разминали и с крилото на Легия Хосе Канте, преапочел да играе под наем в испанската Сегунда дивисион. Именно неуспешните преговори са довели до това столичани да проведат изключително скромна зимна селекция. От Борисовата градина не са искали да привличат футболисти на всяка цена, нещо, което неведнъж каза и консултантът в ЦСКА Люпко Петрович. А какъв е един от най-сериозните проблеми в ЦСКА - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички