Любопитно! Ботев Пловдив ще си сверява часовника срещу Левски


Любопитно! Ботев Пловдив ще си сверява часовника срещу Левски
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1793 0

Любопитна контрола между Ботев Пловдив и Левски се задава на хоризонта. Тя обаче ще е между дублиращите отбори на двата клуба.

Спарингът ще се проведе по време на паузата преди пролетния дял на сезона. Двата отбора ще премерят сили за 3 февруари, съобщава „Дспорт“.

Вторият отбор на „канарчетата“ вече изготви програмата си за зимната подготовка. Ботев II трябва да поднови занимания на 8 януари. Преди да бъде рестартиран шампионатът в Югоизточната Трета лига, тимът ще изиграе общо четири контроли.

На 20 януари противник на младите „канарчета“ ще е Спартак Пловдив. Седмица по-късно – Саяна Хасково, а на 3 февруари е вече споменатата проверка срещу Левски II.

За четвъртата си зимна контрола „жълто-черните“ все още не са намерили съперник. Това трябва да се случи в близко бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Информация на SportLive.bg! Изненадваща чистка сред служителите в Ботев Пловдив – уволниха Стълба, той веднага си намери работа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички