Душан Керкез разкри голямата си мечта, която може да се окаже фатална за Ботев Пловдив


Душан Керкез разкри голямата си мечта, която може да се окаже фатална за Ботев Пловдив
Снимка: Lap.bg

1271 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, даде интервю пред медията "SportSport" в своята родина Босна и Херцеговина. Там той говори за състоянието и промените в тима на "жълто-черните" и заговори за голямата си мечта, която може да се окаже притеснителна за "канарчетата".

Началото на живота му в Ботев Пловдив

"Ботев започна сезона много лошо. Взеха две точки от шест мача и след това аз поех отбора. През първия месец беше трудно, защото имахме тежка програма и отне известно време всички парчета да си дойдат на мястото. След второто прекъсване за националните отбори всичко беше по-добре. Седем поредни мача сме без загуба, много неща се подобриха. Доволен съм. Можеше да спечелим още точки, но не е лесно. Имаме мач за Купата в четвъртък и след това един за първенство, после идва почивката", заяви Керкез.

"За мен беше важно да отида в клуба, за да видя какво е, когато дойдеш по средата на сезона. Ръководих два клуба, където водих подготовката и направих отбор. Исках да опитам и това. Имаме добър президент, добър спортен директор. Ще има нови попълнения и разбира се, някои играчи ще напуснат. Няма да има големи промени".

Керкез иска да ръководи националния отбор на Босна?

"Мечтата на всеки е националният отбор, както футболисти, така и треньори. Мисля, че все още съм в ситуация, в която съм изпълнен от ежедневната си работа в клуб. В националния отбор пътуваш, гледаш, говориш. Мисля, че има много по-опитни треньори, които могат да поемат Босна и Херцеговина. В момента виждам себе си повече като треньор на клуб, който трябва да се учи и подобрява, както и да отиде в по-добра лига, ако това е възможно", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съдът търси играч от Първа лига - очаква се международно издирване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички