Елитните ни съдии пак станаха за резил! Сложиха край на драмата между Етър и Ботев Пд със скандален гол (ВИДЕО)


Елитните ни съдии пак станаха за резил! Сложиха край на драмата между Етър и Ботев Пд със скандален гол (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5334 0

Драматичният край на 1/8-финала за Купата на България между Етър и Ботев Пловдив бе помрачен от съдийската бригада начело с Волен Чинков заради ужасяваща грешка в последните секунди. 

Гостите продължиха към 1/4-финалите след успех с 4:2, но интригата бе до самия край, а попаденията започнаха да падат след повече от час игра. На "Ивайло" Кнежевич бе намалил до 1:2 при четири оставащи минути от редовното време, а след още 180 секунди Емануел върна преднината от две попадения за "канарчетата". 

Какво се случи във Велико Търново

"Болярите" обаче не се предадоха и в средата на добавеното време продължиха да мечтаят след попадението на резервата Ивайло Димитров. Именно при 2:3 домакините бяха съкрушени след невиждана грешка на съдиите. Те не отмениха нередовно попадение на Акере, каквото рядко се вижда в професионалния футбол. 

Според правилата на играта между голлинията и футболиста, който получава топката, трябва да има минимум двама играчи, за да е в редовна позиция. В стандартния случай най-често това са вратар и един полеви футболист.

Сега обаче вратарят не си бе на мястото и ситуацията бе малко по-различна от обикновено, а между голлинията и Акере бе само един играч. Това явно обърка съдиите, а попадението бе признато.

Няма кой да поправи съдиите

На този етап от надпреварата ВАР системата продължава да не функционира и така приключиха надеждите за домакините. Съмнения останаха и около още едно от попаденията на гостите, които от края на септември насам вкарват за шести път поне по 4 попадения в рамките на една среща.  

Вижте кои отбори достигнаха до 1/4-финалите за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички