Информация на SportLive.bg! Изненадваща чистка сред служителите в Ботев Пловдив – уволниха Стълба, той веднага си намери работа


Информация на SportLive.bg! Изненадваща чистка сред служителите в Ботев Пловдив – уволниха Стълба, той веднага си намери работа
Снимка: botevplovdiv.bg

4547 0

Изненадваща чистка сред служителите на Ботев Пловдив извършиха от клуба! В сряда, навръх Архангеловден са били освободени четирима души, разбра SportLive.bg. Това са бившият култов футболист на „канарчетата“ Васил Василев – Стълба, баща му Тодор Василев, Сашо Гаров и Васил Илиев.

Стълба беше отговорник за новия стадион „Христо Ботев“, като изпълняваше ролята и на домакин на съоръжението. Останалите трима също са дългогодишни служители в клуба. Основната им работа през годините беше да се грижат за поддръжката на терените в Коматево, а напоследък бяха и обикновени работници.

По наша информация новината за уволнението им не е била съобщена от някого от шефовете в клуба, а от секретарката. Официална причина за освобождаването им е съкращаване на щатовете. По непотвърдена официално информация на медията ни след тяхното уволнение хората, които ще се занимават занапред с тази дейност, останаха трима души. Заговори се и за лов на вещици в клуба, но не е ясно дали и това е сред причините за махането на четиримата.

39-годишният Василев е юноша на Ботев Пловдив. Той прекратява  активната си състезателна кариера през лятото 2012 година, след което веднага  започва работа в любимия си клуб. Стълба е всепризнат любимец и на агитката на „жълто-черните“. Той е баща на 3 деца.

Баща му Тодор, Гаров и Илиев са и пенсионери. Последният – бат Васко, работи на базата в Коматево още от първата копка по нейното изграждане. Публична тайна е, че Гаров бе върнат на работа в клуба преди години от вече бившия прокурист на Ботев Пловдив Асен Караславов, който наскоро бе махнат от клуба и стана ипълнителен директор на Крумовград.

Sportlive.bg научи още, че Васил Василев едва ли ще остане дълго безработен. По информация на медията ни Стълба почти сигурно ще започне работа за … Крумовград.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Станислав Генчев: Всичко е точно и коректно, Ботев Пловдив не бави плащанията си към мен

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички