Бруно Балтазар се закани на ЦСКА и отсече: Токовият удар наруши ритъма ни


Бруно Балтазар се закани на ЦСКА и отсече: Токовият удар наруши ритъма ни
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1704 0

Треньорът на Ботев ПловдивБруно Балтазар, сподели след мача с Локомотив София, че неговият тим е пропилял шансовете си да спечели двубоя. Според португалеца дългата пауза на почивката заради спрялото електричество е нарушила ритъма на неговия отбор.

Беше труден мач. Това не беше резултатът, който преследвахме. Мисля, че контролирахме през почти цялото време мача и опитвахме да спечелим, но за жалост не се случи“, коментира Балтазар.

„Нищо не се промени. Продължихме да сме по-добрият отбор и през второто полувреме. През първата част създадохме положения. Не успяхме да вкараме. Когато се оттеглихме на почивката и адреналинът скочи, а тази по-дълга пауза наруши нашия ритъм и трябваше да се адаптираме“, заяви португалският специалист за токовия удар.

„В контролата срещу Ботев Враца беше специфичен мач, защото Антоан Бароан и Тодор Неделев изиграха първите си минути. Днес беше тотално различно. Искахме да доминираме, да пресираме високо. Създадохме няколко добри положения. В последните 10 минути се оголихме и с по-добър преход Локомотив София би имал шанс да ни вкара“, продължи той.

Не искам да се оплаквам от това какви футболисти съм загубил. Искам да намеря решения, това е моята работа. С тези играчи искам да намерим начин да печелим всеки мач от сезона“, допълни специалистът.

Изграждането на стадиона е основен въпрос за нашия отбор. За развитието на Ботев Пловдив е много важно да има нормален стадион", коментира Балтазар темата за „Колежа“.

Накрая той говори и за предстоящото гостуване на ЦСКА в следващия кръг.

Всеки един съперник има специфичен начин, по който играе. Както срещу всеки един отбор ще се опитаме да намерим слабите страни в защита. Ще се отправим към София с уважението към нашия съперник, но и с желанието да вземем трите точки“, завърши Балтазар.

Вижте репортаж от мача между Ботев Пд и Локо Сф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички