Въпреки нулевото реми: Генчев разкри голям успех от двубоя с Ботев Пловдив


Въпреки нулевото реми: Генчев разкри голям успех от двубоя с Ботев Пловдив
Снимка: Официална фейсбук страница на Локомотив София

1129 0

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира говори след равенство при визитата на Ботев Пловдив от първия пролетен кръг на българския футболен елит.

Опитният специалист отчете условията и събитията около дебютния двубой за 2023 г. в България и се радва, че в крайна сметка не се е стигнало до контузии в един от двата лагера. Той отчете и отличното представяне от страна на "Играча на мача" - Александър Любенов.

"Мисля, че се представихме на едно добро ниво. Все пак условията бяха много тежки. Имаше и прекъсване заради осветлението, нещо нетипично, дори сега когато си говорих с треньора на домакините му казах, че най-големият успех за двата отбора е, че завършваме без контузени играчи. Равният резултат е справедлив.

Не мога да кажа, че е настъпила промяна. Планът продължихме да си го следваме, по-скоро не беше приятно за футболистите, дълга пауза, трябваше да загряват наново, теренът позамръзна. Беше трудно да се играе второто полувреме", коментира Генчев.

"Винаги е добре, когато познаваш един треньор и неговите изисквания. Успяхме през подготовката да ги разпознаем колкото можахме. Сашо спаси днес всичко, което можеше да спаси. На пръв поглед много чисти ситуации за Ботев, три ако не се лъжа, и явно тази конкуренция му се отразява добре", допълни специалистът.

Ето какво сподели и "Играчът на мача" - Александър Любенов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички