Босът на Локомотив София изригна срещу Ботев Пловдив заради гафа в Коматево и отправи сериозна закана


Босът на Локомотив София изригна срещу Ботев Пловдив заради гафа в Коматево и отправи сериозна закана

10904 0

Собственикът на Локомотив София Иван Василев изригна заради случилото се на базата в Коматево. Второто полувреме на двубоя между Ботев Пловдив и столичани се забави, след като на почивката угасна електричеството.

Босът на гостите отсече, че е несериозно „канарчетата“ да нямат агрегат и допълнително захранване на стадиона, въпреки че това се изисква по правилник от всички отбори, разполагащи с осветление на своите терени.

Несериозно нещо! Те нямат агрегат, нямат резервно захранване. Трябва да са го направили! Както аз направих на Локомотив. Кредит изтеглих и направих не само осветление, но и допълнително захранване и т.н. Какво означава, ще доиграваме утре? Къде ще спят тези момчета тази вечер? Къде ще вечерят? Как ще се прибират и утре да пътуват наново? Къде отиват психика, концентрация? Това е несериозно! Каква е наредбата? Доколкото съм запознат с правилника, ако в рамките на 60 минути няма възстановяване на захранването, трябва да получим служебна победа с 3:0. Мисля, че това е записано в правилника на УЕФА“, обяви Василевпред „БЛИЦ“.

Как така съдията ще казва, че утре ще продължим мача. Чия е вината? Наша ли? Че не сме се явили за двубоя? Ако аз утре не се явя, ще ме извадят от групата. Къде им е агрегата, който трябва да имат? Нужно е да има аварийно осветление за хората, за ВАР, за всичко. Как аз имам, те нямат.!Аз самият изтеглих кредит, за да направя осветление, да включа от два трафопоста, за което съм платил допълнително пари“, допълни бизнесменът.

Ще сезирам където и каквото трябва. Локомотив (София) няма вина за тази работа, че в цялото Коматево е спрял тока. Какво общо има кварталът със стадиона. Ако това се случи при мое домакинство, дали ще подходят така? Само на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) се дава. Къде са Левски, ЦСКА, Славия... Къде е Локомотив (София), където ние си правим всичко? С наши средства и пари. Омръзна ми от глезенето на някои отбори. Да си хвърляме кърпите и да ставаме да си ходим тогава! Утре щял да се доиграва мачът!?“, отсече Бозата.

Отива съдията и казва на директора, че ако мачът не се поднови до 19:05 часа ще се играе утре. Започнаха в 19:20! Да може би е парадокс, но както на мен са искали да направя тези неща и да разполагам с документи и аз съм ги направил, така и другите трябва да са ги направили. А не всичко да им дават на готово. И пари им дават и не се знае какво става. А в София - Славия, ЦСКА, Левски и ние, всичко с наши средства. Ние сме най-ощетените. Омръзна ми от Локо (Пловдив), Ботев (Пловдив). И колко пари им дадоха и няма нищо“, завърши босът на Локомотив (София).

Вижте ТУК как се разви самият мач на базата в Коматево

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички