Балтазар разкри какво предстои пред Тодор Неделев след първия му мач


Балтазар разкри какво предстои пред Тодор Неделев след първия му мач
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1870 0

Настоящият старши треньор на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, говори след последната проверка на "канарчетата" преди подновяването на футбола по родните терени идната седмица.

Пловдивският гранд завърши при нулево реми с Ботев Враца на базата в "Коматево", а голямата новина бе завръщането в игра на българския национал и безспорна звезда на Ботев Пловдив - Тодор Неделев.

"Ние имахме трудна предсезонна подготовка с всички неща, които се случват около нас, с много напускащи футболисти. Хубавото е, че Тодор Неделев се завърна в игра. Той имаше желанието да запише пълни 90 минути, но му обясних, че не трябва да бързаме и трябва да вървим стъпка по стъпка", сподели Балтазар по адрес на креативния играч.

Това бе завръщането му на терена, след като от последния му официален двубой бяха изминали 252 дни, по време на които българинът се възстановяваше от инцидент преди двубоя между Грузия и България в азиатската страна.

Вижте още кои двама футболисти напуснаха Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички