Бароан разкри заслугата на Ивелин Попов за прогреса му и отсече: Да отбележиш гол на Левски е забележително


Бароан разкри заслугата на Ивелин Попов за прогреса му и отсече: Да отбележиш гол на Левски е забележително
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1030 0

Развихрилият се напоследък голаджия на Ботев Пловдив Антоан Бароан получи наградите си за футболист №1 на 12-ия и 15-ия кръг в Първа Лига. Той бе избран  и за най-добър играч за месец октомври.

В последния 17-ти кръг „канарчетата“ направиха 1:1 срещу Левски на „Герена“. Именно френският нападател отбеляза за пловдивчани.

КАКВО КАЗА НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ ЗА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ

Да отбележиш гол на Левски е забележително, но това не е първото ми попадение срещу този клуб. Отбелязах им първо в “Коматево”, когато играехме там, но сега наистина беше нещо вдъхновяващо да вкарам втори гол на Левски. Чувството беше невероятно, още повече, че първоначално не беше зачетен“, заяви Бароан при награждаването си.

Ивелин Попов допринесе много за отбора и моето развитие - както в съблекалнята, така и на терена. Той е играл и за други отбори, има опит. Това, с което допринесе, е подобряването на играта на отбора, а и лично моята”, каза още французинът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кадър на Левски: Моят отбор е Ботев Пловдив! Мачът на „Герена“ клони към равен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички