Шокиращо: ВИДЕО показва как сигнални ракети от феновете на Левски уцелват деца


Шокиращо: ВИДЕО показва как сигнални ракети от феновете на Левски уцелват деца
Снимка: БГНЕС

2103 0

Едно от най-взривоопасните дербита на българския футбол - това между Левски и Ботев Пловдив, отново не се размина без ексцесии. "Сините" и "канарчетата" завършиха при резултат 1:1 двубоя помежду си от 17-ия кръг на Първа лига.

Какво се случи?

На терена драма не липсваше, но безспорно по-сериозно вниманието прикова случващото се по трибуните на стадион "Георги Аспарухов. Двата тима се разделиха на полувремето при резултат 1:0 в полза на домакините. 

Събитията на зеления "килим" не предполагаха разигралите се сцени извън него. По време на почивката двуцифрен брой сигнални ракети полетяха посока гостуващия сектор.

"Жълто-черните" привърженици бяха "заляти" от множество последователни изстрели. Фактът, че ракетите бяха насочени не нагоре, а право към хората, ги правеше още по-опасни и трудно предвидими.

Видео показва от различни ъгли действията на част от "синята" публика. На един от кадрите се вижда как пиротехническото изделие пада в краката на две деца, които, за щастие, се отървават на косъм. Все още липсва каквато и да е реакция от страна на полицията.

Ботев Пловдив същевременно излезе с остра реакция, нападайки директно столичани за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички