Официално: Порто привлече един от най-добрите български таланти

Изгряващата звезда на Ботев (Пловдив) и юношески национал - Кристиан Добрев, вече официално е част от португалския гранд Порто, обявиха "драконите". Крилото е привлечено под наем, като ще играе предимно за втория отбор на португалския гранд.

Идеята на Порто е младокът да натрупа опит на португалска земя, а причината за наема е грандът да не рискува по-сериозни средства с привличането на футболист, който досега не е играл извън България. Договорът с Ботев (Пловдив) е с опция за откупуване.

Бойко Борисов обеща помощ за стадион "Христо Ботев", но иска да види първо резултати

Премиерът на България Бойко Борисов присъства днес при възобновяването на ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Преди няколко ...

Само преди няколко дни 18-годишният Добрев подписа нов договор с Ботев, който е с продължителност до 2022 година, като идеята е крилото да не бъде изпуснат без трансферна сума. Финансови параметри по сделката до момента не са известни.

В Ботев имат много събитийна седмица, като преди сделката за Добрев бяха обявени подробности около изграждането на новия стадион на "канарчетата" (подробности четете в този материал).

Още по темата

Please select answer!