Неделев обеща, но и призна: Ще вкараме гол, не знам имаме ли сили за 120 минути


Неделев обеща, но и призна: Ще вкараме гол, не знам имаме ли сили за 120 минути
Снимка: БГНЕС

797 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев изрази надежда, че отборът му ще вкара по време на гостуването в Португалия и ще успее да отстрани Маритимо след 0:0 на стадион "Лазур" в Бургас.

"Хубаво е, че не ни вкараха гол. Резултатът не е лош, но жалко, че не победихме. Там ни трябва гол. Шансовете са 50 на 50. Отпред като не вкараме гол е лошо. Липсва ни бързият пас отпред, не изненадахме Маритимо. Равенството е закономерно. Знаехме, че ще играят с целия отбор отзад и ще разчитат на контри. Това е техният стил", сподели плеймейкърът на "канарчетата.

Той вярва, че гол в гостуването ще класира отбора напред със сигурност, но в същото време не смята, че той и съотборниците му ще издържат 120 минути на терена, ако резултатът от Бургас бъде повторен.

Пожелавам си да вкараме гол в Португалия и да не спечелят те. Вкараме ли гол, 100% продължаваме. Планът е да вкараме, колкото можем. Не искам да завършваме 0:0, не знам дали ще ни стигнат силите за 120 минути. Идва тежък мач с ЦСКА, идва след това Маритимо. Дано в Португалия да вкараме гол. Разтегнах адуктора. Дано се възстановя поне за реванша с Маритимо. Не отписваме мача с ЦСКА, излизаме да играем за победа", каза Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички