Заги отсече: Равенството е закономерно, възползваха от 3-4 наши грешки


Заги отсече: Равенството е закономерно, възползваха от 3-4 наши грешки
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

806 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази мнението си след домакинския хикс 2:2 срещу Спартак Варна.

Искахме победа на всяка цена, но не успяхме. Направихме 3-4 грешки и ни вкараха 2 гола. В началото се объркаха нещата с принудителните смени и оттам нещата тръгнаха зле. Ние вкарахме два гола, търсихме трети, но не успяхме. Много беше трудно да се пробие тази защита на Спартак Варна, който бе наситил наказателното поле. Те ни вкараха два гола след наши грешки и мисля, че равенството е закономерно“, коментира Загорчич.

Всички момчета в състава заслужават да играят и си знаят работата. Винаги в мачовете може да реагираме добре, но и може да не ни се получат нещата. Имаше много борба, но не толкова качество в днешния мач. Няма от какво да се оплакваме, а трябва да гледаме напред към мача с Черно море“, допълни наставникът на „белите“.

 „Пробвахме с по-бързи хора да преодолееем защитата им. Не ни се получи. След това направихме промяна и нямаше как да играем по този начин. На полувремето се разбрахме да внимаваме за грешки през второто полувреме, да внимаваме за контраатаки. В един момент допуснахме грешка и те ни вкараха втори гол, но имахме късмет с този хубав гол на Кемело“, сподели Заги.

Мисля , че 70-80% от мача се играеше в едната половина. Искахме да спечелим този мач, но нямахме късмет. Има и такива мачове, в които нямаме късмет“, отсече той.

 „Говорим си постоянно да се подготвим добре. Дай Боже да сме здрави и да спечелим предстоящия мач с Черно море“, завърши Загорчич.

Междувременно Венци Стефанов отново не остана длъжен на родните съдии.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички