Златомир Загорчич преди Спартак Варна: Славия е топ клуб и всичко му е идеално


Златомир Загорчич преди Спартак Варна: Славия е топ клуб и всичко му е идеално
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1959 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори преди предстоящия двубой на своя тим срещу Спартак Варна. Наставникът на "белите" оцени промяната в положителна насока на варненци, заявявайки, че за неговите възпитаниците не предстои лесно предизвикателство.

Столичани посрещат у дома "соколите" в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Неделната среща между двата тима на стадион "Александър Шаламанов" е с начален час 12:45 ч.

"Разликата е огромна. Даже мога да кажа, че днешният отбор няма нищо общо с онзи отбор, който победихме във Варна през юни. Взеха доста добри футболисти, имат и добър треньорски екип. Димитър Димитров работи за тях и със сигурност ни очаква труден мач", категоричен беше Заги. 

Специалистът заяви, че вярва във възможностите на своите футболисти и не е притеснен, въпреки леките кадрови проблеми, които има. Двубоя за Славия пропуска контузеният Ертан Томбак, който по всяка вероятност няма да бъде на разположение за "белите" поне до края на годината. 19-годишният полузащитник Кристиян Стоянов пък е с проблеми в крака, но попадна сред избраниците на сърбина.

"При нас проблеми не може да има. Ние сме топ клуб и всичко е идеално. Имам достатъчно качествени футболисти, за да подхождаме с амбицията за победа във всяка една среща от първенството. Тренираме сериозно. Радваме се на това хубаво време в тази част от годината. Не ни притеснява нито ранният начален час, нито нищо.

Само от нас зависи как ще се чувстваме след мача. Ако си свършим работата, както трябва, ще имаме повод за усмивки и ще сме удовлетворени. Дано се получи", завърши Златомир Загорчич.

Ето от кой перспективен свой сънародник се интересува Заги

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички