Красиво: Фенове на ЦСКА тихомълком помагат на една от най-големите си легенди Димитър Пенев


Красиво: Фенове на ЦСКА тихомълком помагат на една от най-големите си легенди Димитър Пенев
Снимка: facebook.com/H8SHristoStoitchkov

7897 0

ЦСКА е клуб, чиято история пази имената на едни от най-великите фигури в историята не само на българския футбол, а и спорт като цяло. Безспорно, една от най-големите такива и емблема на "армейската" идеология е легендарният Димитър Пенев.

Бившият футболист и треньор на "червените" е любимец на редица поколения - от млади до стари. За разлика от много други, "стратега от Мировяне" никога не предаде "червеното" си семейство и винаги, когато може е в дома на 31-кратния шампион на България - стадион "Българска армия", където радва малки и големи с неповторимия си дух и чувство за хумор.

Именно това стопля "червените" сърца, които без абсолютно никакъв шум, помагат на своя идол. Част от организираните привърженици на ЦСКА съдействат финансово на Пената, твърди "Мач Телеграф". В продължение на месеци, те тихомълком удрят по едно рамо на треньора, извел България до четвъртото място в света.

Според информацията, запалянковците желаят Пената да се чувства добре, за което му дават поне 2000 лв. на месец. Освен това, неотдавна един от лидерите на агитката на "армейците" - Росен Петров, спечели търг за фланелка на Димитър Бербатов на стойност 1755 лв., които дари на легендарния бивш бранител.

Ето какво каза Пената относно своя живот и впечатленията си от днешните футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички