Синът на легендата на Литекс Небойша Йеленкович е силно желан от клуб от българския елит?


Синът на легендата на Литекс Небойша Йеленкович е силно желан от клуб от българския елит?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2202 0

Славия се представя на задоволително ниво от началото на сезона. "Белите" записаха 8 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона. С мач по-малко, към момента те заемат 7-ото място в класирането в Първа лига, на само точка зад 5-ия Левски.

Столичани ще искат да надградят в отбора си и да постигат дори още по-добри резултати след подновяването на кампанията. Една от опциите това да се случи минава през трансфера на сина на легендата на Литекс Небойша Йеленкович.

19-годишният Велко, който играе като централен защитник, към момента е собственик на сръбския Войводина Нови Сад, но към неговите права има интерес от други клубове, сред които Славия, твърди "Мач Телеграф".

Според информациите обаче, настоящият тим на таланта няма да го пусне без да получи желаната сума за трансфера. Велко е роден в Ловеч и има българско гражданство. Той прекара проби на стадион "Александър Шаламанов" това лято, но до сделка така и не се стигна.

Междувременно, президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, за пореден път нападна българските съдии. Ето какво породи недоволството на боса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички