Славия и Спартак Варна спретнаха шоу с 4 гола на "Александър Шаламанов"


Славия и Спартак Варна спретнаха шоу с 4 гола на "Александър Шаламанов"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1574 0

Славия и Спартак Варна не успяха да се победят в мач от 16-ия кръг на родната Първа лига. Срещата на "Александър Шаламанов" завърши при резултат 2:2. "Белите" вече са седми в елита, а варненци продължават да са на последната позиция.

Първото полувреме бе доста интересно. Двата тима създадоха няколко шанса, но първия гол падна едва в края на частта. Румен Руменов изведе на отлична ситуация Денис Баланюк, който очи в очи с Вуцов не сбърка и откри.

7 минути след началото на втората част Славия изравни. Топката бе центрирана от корнер, а Галин Иванов я свали за Ахмед Ахмедов, който с глава и от непосредствена близост изравни резултата.

В 74' Здравко Димитров изведе отлично Денис Баланюк срещу Светослав Вуцов. Украинецът първоначално пропусна, но при добавката не сгреши и върна преднината на гостите.

5 минути по-късно "белите" отново изравниха. Защитата на варненци не успя да изчисти добре топката след центриране и тя попадна в Кемело Нгуена, който стреля от сериозна дистанция, но съумя да отбележи красиво попадение, оформяйки крайното 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички