Венци Стефанов отсече: Съдията днес не повлия на резултата, но има определени рефери, които са зависими


Венци Стефанов отсече: Съдията днес не повлия на резултата, но има определени рефери, които са зависими
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1236 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели мнението си след мача срещу Спартак Варна. „Белите“ и „соколите“ извъртяха 2:2 на стадион „Александър Шаламанов“.

БОСЪТ ПРЕДУПРЕДИЛ ОТБОРА ДА ВНИМАВА

Още преди мача казах момчетата да внимават, защото това са най-опасните мачове. Знаето го   много добре. Противникът се затваря обикновено, играеш пред неговото наказателно поле, една контраатака и те връщат в първи клас. После изравняваш, пак ти повеждат, пак гониш“, коментира босът на Славия случилото се на терена.

ПОВЛИЯ ЛИ СЪДИЯТА НА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ?

Шефът на „белите“ коментира и дали съдията Ивелин Занев е повлиял на крайния изход от мача с отсъжданията си. Стефанов е един от най-яростните критици на родните рефери.

Мога да имам претенции към съдията, но той не повлия на крайния изход на мача, ние сами загубихме две точки. Казал съм си мнението за Касай, не значи, че то е меродавно, но има определени съдии, които са зависими - всички го знаем. Разчитах, че като става шеф на съдиите има някаква приемственост, хората от съдийството са му казали, но той решава да бъде така, както той иска“, обяви Стефанов, коментирайки и шефа на Съдийската комисия към БФС.

„В днешния случай съдията поемаше отговорност и отсъждаше това, което смята, че трябва да отсъди. Не спираше да гледа ВАР и МАР по десет пъти, мога да имам претенции, но в случая днес съдията не повлия върху изхода на мача, пак го казвам“, продължи той.

Желанието да победиш не те издига в очите, след като не си победил. Това слънце грее, ама не топли, моето момче. Тези две точки бяха много важни за нас, следващото домакинство с Черно море ще бъде още по-труден мач. Трябва момчетата да се хвърлят като юмрук, от тях да започва всичко, да се борят здраво. Случват се тези неща, Спартак Варна играе за собственото си оцеляване, обвинявам само нашите момчета, които не можаха да победят в тази среща“, заяви още Стефанов.

Вижте как се разви срещата на стадион „Александър Шаламанов“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички