Венци Стефанов тотално шокиран – поискали му доказателства за полицията


Венци Стефанов тотално шокиран – поискали му доказателства за полицията
Снимка: Martin Atanasov / LAP

1529 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път коментира съдийството в българския футбол. Шефът на най-стария столичен футболен клуб изтъкна, че Виктор Касай не прави нищо за издигането му на по-високо ниво.

НУЖДАТА ОТ РАЗВИВАНЕ НА РОДНИТЕ ТАЛАНТИ

Футболът трябва да е за удоволствие на зрителите. Трябва да направим така, че състезателите да вървят нагоре. Държавата трябва да помогне. Нужно е да се работи най-вече върху развитието на нашите млади футболисти и да им се дава повече шанс", обяви Стефанов в интервю за предаването "Арена спорт" по БНТ, изтъквайки фундаменталното значение на нуждата да се развиват все повече български талантливи играчи.

ЗА ПРИЗНАНИЕТО НА КАСАЙ ЗА СЪДИЙСКИ ГРЕШКИ

„Чувстваме се ощетени срещу ЦСКА и Арда. Системата ВАР я въведоха, защото искаха да подобрят нещата и да бъдат по-справедливи отсъжданията. Но да слагаш човек, изгонен от международното съдийство, правиш го международен ВАР и какво правиш - посипваш си главата с пепел. Няма ли по-млади? Нека Кашай се държи малко по-земно. На помощника му Георги Ринг казах същите неща вчера. А той ми отвърна "Дайте ни доказателства и ще отидем в полицията". Викам му "Човече, какво говориш, на земята ли си не си ли на земята?". 28 години, ако всеки път съм звънял в Шесто районно, нямаше да остане нито един съдия. Има си начин - след като не става и греши постоянно, няма работа в съдийството", говори по темата със съдийството Венци Стефанов и продължи с нападките по адрес на реферите.

Ей тези съдии - шматки, дето се чудят на кого да угодят, питат ВАР. А във ВАР като са сложили зависими и те им казват "не, не, недей", и какво става? Имало двама състезатели на ЦСКА, ама той не бил свирил... И ако след два кръга, ако пак сбъркал, щели да го накажат. Ама това слънце грее, не топли, бе, Кашай. Ние си даваме парите за българския футбол, а ти не правиш нищо, за да го подобриш“, ядосва се босът на „белите“.

СРАВНЕНИЕ СЪС СЪДИЙСТВОТО ПРЕДИ ГОДИНИ

„Преди имаше много по-справедливо съдийство", обяви Стефанов, визирайки предишни години.

Тези на терена са съдии, а не регулировчици - да ръкомахат наляво и надясно. Като си съдия, ти си оторизиран да отсъждаш справедливо. За какво са ти тези шматароци вътре у ВАР. Стоят и викат "Не, не, отсъди това, а не това", продължи с критиките си той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктор Касай не остана длъжен на Венци Стефанов: Да дойде да види как работя, говоренето не помага

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички