Венцеслав Стефанов отвърна на удара: Славия страда от питомниците на Касай, да има уважение


Венцеслав Стефанов отвърна на удара: Славия страда от питомниците на Касай, да има уважение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1885 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, отвърна на коментара на шефът на съдиите у нас - Виктор Касай, по време на пресконференция по повод актуалните теми в родния футбол.

"Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол", заяви Касай в отговор на предишни нападки на боса на "белите" към себе си.

Отговорът на Венци Стефанов не закъсня

"Аз мога да му кажа мнението си в Унгария, мога да му го кажа и в България. Ако иска, той да дойде при мен една седмица и да види как се издържа футболен клуб. Ние даваме пари за българския футбол вече 28 години. Кашай сигурно е започвал своята съдийска кариера по онова време. Нека се отнася с повече уважение към хората, които си дават парите в нашия футбол", каза той пред "Спортал".

"Той да си гледа съдиите, на които е шеф! Дотук през сезона отборът на Славия е загубил девет точки от питомците му. Единият съдия казва едно, другият - друго, а накрая Славия страда. Отнасям се с уважение към институцията, очаквам и иституцията да се отнася с уважение към нас. Мен не ме интересува какво прави в Унгария, искам съдийството в България да е на високо ниво", завърши Венцеслав Стефанов.

Ето какво каза Касай относно зачестилите оплаквания от решенията на родните съдии

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички