Виктор Касай не остана длъжен на Венци Стефанов: Да дойде да види как работя, говоренето не помага


Виктор Касай не остана длъжен на Венци Стефанов: Да дойде да види как работя, говоренето не помага
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4156 0

Председателят на съдийската комисия към БФС - Виктор Касай, отговори на нападките на президента на Славия Венцеслав Стефанов по свой адрес и по адрес на колегите му, ръководили двубоя на "белите" срещу Септември.

След победата на Славия с 1:0 над "червено-сините" тогава босът обвини Касай, че стои в родината си Унгария, докато негов заместник определя нарядите за двубоите в елита без да разбира от работата си. 

Нападките на Венци Стефанов към Касай

"Идва един от унгарската пуста и ти казва Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат на този мач. Не е виновен Борислав Михайлов. Той е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай, като са го сложили, трябва да си гледа работата, а не да се чеше по Будапеща и тук да ни праща един негов... няма да кажа какво", коментира Стефанов. 

Касай не остави обвиненията към себе си без отговор

"Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол", отвърна шефът на съдиите у нас на пресконференция по част от най-важните въпроси в родния футбол.

Ето какво каза Касай за претенциите за тенденциозно съдийство на част от клубовете у нас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички