Венци Стефанов отново "изригна": ЦСКА и Левски не искам да ги гледам, живи и здрави да са


Венци Стефанов отново "изригна": ЦСКА и Левски не искам да ги гледам, живи и здрави да са
Снимка: Lap.bg

4376 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар пред колегите от "Sportal" веднага след победата на "белите" над Берое в Първа лига. Стефанов също така засегна темата за предстоящото "вечно дерби" между Левски и ЦСКА, като сподели, че няма търпение да гледа мача.

Победата на Славия

"Хубаво е, че спечелихме, за да ни бъдат по-приятни празниците. Поздравявам нашия капитан и рожденик Галин Иванов, който на този светъл празник вкара гол, имаше възможност и за още един. Нека продължава така и до края на сезона. На Берое не помогнаха нито фланелки от 1986 година, нито от 1987-а. Помня онзи мач със Славия, когато станаха шампиони, помня нападателите им Васко Драголов, Мюмюн Кашмер, това обаче е история", сподели Стефанов.

"Видяхте днес, че спечелихме заслужено. Когато съдията свири нормално, друго е! Е, отмениха ни и гол заради засада, не разбрах на Ахмедов краката му бяха ли сантиметър в засада, или не, ама нищо - свикнахме в последно време да ни отменят головете".

Предстоящото дерби ЦСКА - Левски

"ЦСКА и Левски не искам да ги гледам. След това, което правят със стадиона на Славия, живи и здрави да са. А и какво да им гледам - те като се наредят на терена, много българи няма да има. И в Берое са се напъпили, към края като пуснаха повече българи, живнаха малко. Не мога да кажа кой ще спечели дербито. По принцип при проблеми, смяна на треньора и т.н., футболистите в дадения отбор се мобилизират. Но не мога да кажа, че Левски е фаворит", добави още Стефанов.

Ситуацията с Мартин Георгиев в Барселона

"В Барселона са много доволни от Мартин Георгиев, нищо че един журналист написа, че искали да го връщат. Но така е - знаете приказката, че до българския казан в ада няма дявол. Ние сами сме си дяволи", каза Венцеслав Стефанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Курдов прогнозира изхода от "вечното дерби" и нападна Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички