Кой е човекът-гол за ЦСКА при Саша Илич? Трима са далеч пред останалите


Кой е човекът-гол за ЦСКА при Саша Илич? Трима са далеч пред останалите
Снимка: CSKA.BG

3863 0

ЦСКА продължава да мечтае за титла, с която да прекрати хегемонията на Лудогорец, продължаваща вече над 10 години. За тази цел обаче "червените" трябва да опитат да спечелят максимален брой точки до края.

С ключова роля за това поне на хартия трябва да са атакуващите футболисти на "армейците". Справка на SportLive.bg показва кои играчи всъщност вкарват най-много за отбора под ръководството на Саша Илич.

Голмайсторите на ЦСКА при Илич

С най-много попадения за "червените" през този сезон е Дюкенс Назон с 13. Той излезе начело в тази класация, след като започна ударно календарната 2023-та година - пет гола в първите четири мача, разписвайки се във всеки от тях.

След него е Маурисио Гарсес, който вкарваше доста повече през първата половина от сезона. Бразилецът е с 10 попадения, докато с едно по-малко от него е Браян Морено - с 9. Разликата между първите трима и останалите е много сериозна.

Иван Турицов и Марселино Кареасо са следващите двама с най-много голове - с едва по 3, докато Лазар Туфегджич и Мено Кох са с по 2. Именно нидерландецът вкара първия гол срещу Славия в последния мач на "армейците".

А изненадващо или не, но българин, който е резерва в ЦСКА, е с най-много мачове при Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички